Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

28. 03. 2016. 16:11   >>  16:00

SEGEJ ĆETKOVIĆ

"Čast mi je da nastupim u Podgorici"

Najbolji crnogorski kantautor Sergej Ćetković održaće večeras koncert na podgoričkom Trgu Republike. Koncert počinje u 21:30 sati, a poklon je novog brenda „IDEA“ stanovnicima Glavnog grada.

"Brend „IDEA“ svoj dolazak u Crnu Goru želi da kruniše nezaboravnim nastupom naše najveće muzičke zvijezde i zahvali se potrošačima na ukazanom povjerenju. Pozivamo sve građane da nam se pridruže večeras, jer smo sigurni da će Sergej prirediti sjajan provod, a dobar provod je uvijek dobra IDEjA," saopštila je Jelena Doderović, direktorica marketinga kompanije Mercator-CG.

Pjevač Sergej Ćetković kazao je novinarima da njegova turneja u Crnoj Gori poranila u odnosu na planove, ali da je IDEA učinila sve kako ga dovela u Podgoricu.

„Kažu da rode donose djecu, a ovog puta Roda je donijela IDEU. U duhu dobrih IDEjA, u okviru turneje imamo koncert na Trgu Republike u Podgorici. Velika mi je čast što je to u mom rodnom gradu“ poručio je Sergej na konferenciji za medije.

Novi brend „IDEA“ stigao je u Crnu Goru 7. marta. Do sada je preko 100 prodavnica „Roda“ u 16 opština promijenilo naziv u „IDEA“. Povodom ribrendinga, kompanije Mercator-CG je zajedno sa potrošačima sprovela i akciju „Moja IDEjA za moj grad“, kojom je pomogla 25 socijalno ugroženih porodica u 5 crnogorskih gradova.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније