Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

[ NME ]

14. 05. 2013. 16:48 >> 16:48

STIŽE 20. MAJA

VIDEO: Novi album „Daft Punk“ na iTunes-u

Najnoviji album francuskog elektro dvojca „Daft Punk“ pod nazivom „Random Access Memories“ u zvaničnoj prodaji će se pojaviti 20. maja, a album je već dostupan na servisu „iTunes“.

„Daft Punk“ su rano danas otkrili i djelić pesme „Give Life Back To Music“, koja otvara novi album i drugi je po redu singl sa ploče, nakon pesme „Get Lucky“ u kojoj su „Daft Punk“ sarađivali sa Farelom Vilijamsom.

Pesma „Get Lucky“ se ovog vikenda našla na prvom mjestu zvanične liste singlova u Engleskoj jer se već treću sedmicu zaredom prodaje u više od 100.000 kopija.

Prošle sedmice momci iz grupe su saopštili da nemaju nikakve planove za žive nastupe u bliskoj budućnosti nakon objavljivanja novog albuma, na kome se kao saradnici pojavljuju i Džulijan Kazablankas, Čili Gonzales, kao i Đorđo Moroder.

Kompletan spisak pjesama na albumu „Random Access Memories“

"Give Life Back To Music"
"The Game Of Love"
"Giorgio By Moroder'
"Within"
"Instant Crush"
"Lose Yourself To Dance"
"Touch"
"Get Lucky"
"Beyond"
"Motherboard"
"Fragments Of Time"
"Doin' It Right"
"Contact"

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније