Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

04. 04. 2016. 15:52 >> 15:36

SEA DANCE

Sister Bliss iz grupe "Faithless" na Jazu

Sister Bliss iz legendarne grupe "Faithless" nastupiće na ovogodišnjem Sea Dance festivalu na Jazu, saopštili su organizatori.

"Autorka nekoliko najvažnijih numera elektronske muzike, i muzička snaga legendarne grupe Faithless, Sister Bliss nastupiće 15. jula na Dance Paradise bini trećeg Sea Dance festivala. Slavna umjetnica iz Londona je pisala muziku za muzičke himne poput "God is DJ", "Insomnia", "We Come 1", "Music Matters", "Salva Mea" uz pomoć kojih je Faithless ušao u istoriju moderne muzike kao jedan od najbitnijih bendova u istoriji elektronske muzike sa preko 15 miliona prodatih albuma. Sister Bliss ima brojne singlove i dva samostalna albuma, a sarađivala je sa imenima kao što su Boy George, Dido, Example ili Robert Smith (The Cure)", saopštili su organizatori.

Kazali su da je nastup na Jazu potvrdio i najbolji ruski DJ duo Filatov i Karas, tvorci remiksa "Don't Be So Shy" koji je u prethodnih šest meseci izrastao u jedan od najvećih planetarnih hitova, osvajajući top liste po cijelom svijetu. Njihov nastup na prgramu je 16. jula.

Takođe, na Jazu stiže beogradski bend S.A.R.S, koji će na Sea Dance festivalu proslaviti 10 godina rada. Oni će nastupiti na glavnoj festivalskoj bini 14. jula.

Na festivalu će ponovo nastupiti kotorski hip-hop tandem Who See, i ovog puta na glavnoj bini. Publika će ih slušati 15. jula.

Stižu velike zvijezde D'n'B scene

Ovog ljeta na Sea Dance festivalu nastupiće kultni drum and bass DJ i producent, glumac i vizuelni umjetnik Goldie, te lider novog drum&bass zvuka Shy FX, kojeg prati čuveni MC Stamina.

"Živa ikona drum&bass pokreta i osnivač pionirske diskografske kuće "Metalheadz" proslavio je 20 godina od izlaska najuticajnijeg drum&bass albuma, prvjenca "Timeless", koji se ujedno našao i na listi 1001 albuma na svijetu koji morate čuti prije nego umrete", istakli su organizatori.

Ulaznice po poklon cijeni do 15. aprila u ponoć

Limitirana količina trodnevnih ulaznica po poklon cijeni od 24.99 eura za Sea Dance Festival, sa čak 70 odsto popusta u odnosu na finalnu, biće dostupna samo građanima Crne Gore sa dokazom o državljanstvu (lična karta sa prebivalištem u Crnoj Gori ili crnogorski pasoš) samo do 15. aprila tačno u ponoć, nakon čega će ulaznice biti skuplje.

Kartu za sva tri dana Sea Dance festivala moguće je kupiti u prodajnoj mreži Gigstix Montenegro na 54 prodajna objekta „Štampe“ i „Tobacco S Press“ u 23 grada Crne Gore. Više informacija kao i spisak objekata u kojima se mogu nabaviti ulaznice za Sea Dance pogledajte na zvaničnom sajtu festivala.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније