Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

15. 05. 2013. 14:22 >> 14:22

PRIZNANJE

Joko Ono: Teško je biti žena "Bitlsa"

Umjetnica i supruga Džona Lenona, Joko Ono izjavila da je lakše biti supruga političara nego biti udata za nekog od "Bitlsa".

 

Ono je gostovala na "Bi-Bi-Si-ju" (BBC) i promovisala festival "Meltdaun". Osvrćući se na svoju vezu sa Lenonom, ona je na pitanje da li je bilo teško biti supruga člana "Bitlsa" rekla:

"Jeste, zbog toga mnogo poštujem i volim druge žene "Bitlsa". To je bila najteža stvar. Mislim da je to teže nego biti u braku sa političarem, jer tome nema kraja." 

Na nedavni komentar Pola Mekartnija da nije bila kriva za raspad "Bitlsa", Joko Ono je rekla:

"To je veoma lijepo od njega što je rekao i vjerovatno mu je bio potreban osjećaj završetka. Zbog toga to nije mogao da kaže do sada. Zna me, znamo se 30, 40 godina, ali ranije nije mogao da kaže tako nešto jer se ljudima dopadala ideja da se bijemo poput ludaka u bokserskom ringu", dodala je. 

Joko Ono će uskoro krenuti na turneju po Britaniji i Evropi novim edukativnim autobusom "Džon Lenon" sa ciljem pružanja šanse mladima da se oprobaju u muzici, video umjetnosti, fotografiji, novinarstvu u mobilnim studijima. 

Autobus će obilaziti škole, koledže i festivale širom Evrope a biće i na festivalu "Meltdaun" u junu u Londonu. Niz umjetnika, od Peti Smit i Igija Popa do Kim Gordon, nastupiće na "Meltdaunu".

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније