Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

05. 05. 2016. 22:35 >> 22:19

STUDENTSKA ŽURKA

Niki Beluči i Kolonija na Kamenovu

Najveća studentska žurka na Balkanu, MAY FEST, ujedno i proslava 10 godina crnogorske nezavisnosti, organizuje se na plaži Kamenovo u Budvi, 21. maja. Osim poznatih imena iz svijeta muzike, nastupaju di džejevi, a goste očekuju i pjena parti i vatromet u ponoć.

Nastupaju Niki Beluči, Marina Visković, Kolonija...

U gostovanju na Radiju 98 organizatori su rekli da žurka počinje u podne, a nastupaju DJ Laki Di, DJ Serdar, DJ Joco, DJ Giga, DJ Dea Tošić i DJ Igor Garnier.

U popodnevnim časovima jedna od 20 najboljih svjetskih ženskih di džejeva Niki Beluči zagrijaće atmosferu dobrim setom, ali i provokativnim stajlingom po kojem je prepoznatljiva.

"Niki Beluči je poznata po takvim nastupima, u toplesu, s pjenom, baš je energična djevojka i siguran sam da će uz nju biti pravo uživanje - i slušati je i gledati", rekao je jedan od organizatora, Sava Šofranac.

Marina Visković nastupa u večernjim časovima sa bendom, a nakon nje i grupa Kolonija uz vatromet.

Cijene karata su osam eura, dok će na dan održavanja festivala biti 10. Organizovan je prevoz iz svih većih gradova, iz Herceg Novog i Nikšića bice 14, iz Kotora Tivta Bara Ulcinja i Podgorice 12 eura i iz svih gradova sa sjevera 15 eura.

Milica Đurović, Radio 98

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније