Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

[ Beta ]

23. 05. 2016. 09:43 >> 09:25

NAGRADE BILBORD

Madona i Stivi Vonder odali omaž Prinsu

Madona je izvela omaž Prinsu na dodjeli muzičkih nagrada Bilbord (Billboard Music Awards) u Las Vegasu, sjedeći na ljubičastom tronu, a na scenu je izvela Stivija Vondera sa kojim je otpjevala "Purple Rain".

 

Madona je počela nastup izmijenjenom verzijom pesme "Nothing Compares 2 U", koju je Prins napisao 1984. godine za Šinejd O'Konor, a dok je pjevala iza nje su bili prikazani video snimci i fotografije ekscentričnog muzičara.

Stivi Vonder se kasnije pridružio Madoni zbog izvođenja pesme "Purple Rain", noseći ljubičasti šal dok je publika pjevala uz njih.

"Prije svega, hvala ti Prins Rodžers Nelson za sve što si nam dao", rekla je Madona poslije nastupa.

Prins je preminuo 21. aprila u 57. godini. Madona je sa njim sarađivala 1989. godine na pjesmi "Love Song", a naišla je na kritike kada je Bilbord saopštio da će ona odati počast muzičaru. Pojedini kritičari naveli su da ona ne treba da izvede omaž sama, drugi su naveli da treba da učestvuje crni muzičar.

Pjevačice Selin Dion i Keša, koje se suočavaju sa problemima u svom privatnom životu, imale su emocionalne nastupe tokom trosatnog programa dodjele nagrada sinoć u Las Vegasu.

Dion, čiji su suprug i brat preminuli iste nedjelje u januaru, izvela je pjesmu "The Show Must Go On" grupe Kvin, a poslije nastupa sin joj je uručio nagradu "Bilbord ikona".

Domaćini ceremonije dodjele nagrada bili su pjevačica Kjara i reper Ludakris, koji se našalio rekavši da Bilbord, za razliku od Oskara, "zaista ima crne kandidate".

Na dodjeli muzičkih nagrada nastupili su, između ostalih, Džastin Biber, Britni Spirs, Pink i Demi Lovato.

Adel je proglašena najboljom pjevačicom na dodjeli nagrada Bilbord, Džastin Biber je dobio nagradu za najboljeg pjevača, a najbolji novi izvođač je reper Fiti Vep.

Medju dobitnicima nagrada Bilbord su i Viz Kalifa, Rijana, Tejlor Svift, Drejk i Dejvid Geta.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније