Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

[ Objavio: I.P. ]

29. 06. 2016. 08:43   >>  08:35

PJESMA "ODRI"

Treći singl i spot benda VIII2

Poslije veoma uspješnih singlova "Na na na" i kontraverznog "Supermena", crnogorski bend VIII2 izdao je svoj treći singl pod nazivom "Odri", inspirisanu slavnom holivudskom glumicom Odri Hepbern.

 

"Ovoga puta moram da se pohvalim, jer sam siguran da smo napravili nešto veoma lijepo i vrijedno pažnje. Ne znam je li hit, ali sam siguran da je antologija i nešto što može obilježiti naš dosadašnji, ali i budući rad i na šta svi možemo biti ponosni. Ne mislim da je ono što smo do sad prezentovali bilo lošije, već da je proces nastanka bio savršen, jer su se svi s lakoćom nadovezivali na Boletove ideje i da smo je s izuzetnom lakoćom i pažnjom radili do najsitnijih detalja, a to baš nije čest slučaj u studiju. Pjesma govori o braku i životnoj svakodnevici i slavi ljubav, kao jedino univerzalno riješenje za sve, pogotovo kad zateknete sebe u Danu mrmota, i steknete utisak da se vrtite u krug, a takvih dana nam ne fali, nažalost. Poruka koju nosi je veoma očigledna i nadam se, mnogima bliska. Napravili smo i cenzurisanu verziju, a ako vas zanima zbog čega, poslušajte", rekao je frontmen benda Vanja Radovanović, koji je ujedno i autor muzike i teksta za "Odri".

Bole Martinović, producent i klavijaturista benda, kaže da je uživao radeći sa ekipom i snimajući u studiju. On je uvjeren da su napravili lijepu pjesmu, koja je završena prije mjesec dana i uvrštena je u koncertni repertoar.

U pjesmi gostuju i Siniša Dogan (harmonika) i Ivana Vladović (vokal).  Video koji je sniman u čuvenoj beogradskoj "Ciglani",  režirao je i osmislio Miodrag Marković, a montirao Toni Pendo. 

Vladan Popović Pop je zaslužan za miks i mastering pjesme. Glavne uloge su povjerene poznatom beogradskom glumcu Banetu Jevtiću  i sjajnoj Ivani Radovanović. U jednoj od uloga, možete prepoznati i poznatog muzičkog producenta Dušana Alagića koji je odsvirao i najlon gitare.

Zanimljivo je da je gitarski rif, koji je glavni motiv pjesme, snimljen na čuvenoj gitari Miladina Šobića, koju je on koristio za snimanje na svojim albumima.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније