Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

Objavila: D.Ž. [ Izvor: Dnevne novine ]

14. 07. 2016. 08:13   >>  13:13

SERGEJ ĆETKOVIĆ

Publika krasi turneju, a prosidbe novi spot

Pop pjevač Sergej Ćetković s velikim uspjehom širom regiona nastupa u okviru turneje "Moj svijet".

Fokus je trenutno na koncertima u Srbiji i Crnoj Gori. Pjevač je preksinoć nastupio u Baru, u okviru manifestacije "Ljeto sa zvijezdama", a posebna priča su rasprodati koncerti širom komšiluka.

Za Dnevne novine, Ćetković dosadašnji dio turneje ocjenjuje kao fenomenalno iskustvo, a avantura je počela još prethodne godine u Zagrebu. Sergej je postao prvi Crnogorac koji je nastupio u legendarnoj dvorani "Vatroslav Lisinski".

"Turneja 'Moj svijet' zvanično je počela koncertom u 'Lisinskom' prošle godine. U planu je obilazak što više gradova onih gdje smo održali koncerte na prethodnoj turneji i onih gdje ćemo se publici predstaviti prvi put. Dosadašnji dio turneje bio je fenomenalan, a publika za poželjeti. Još sam pod jakim utiskom koji nosim sa koncerata iz Podgorice, Kraljeva, Čačka, Kragujevca, Niša... Trudim se da tu energiju prenosim dalje na koncerte koji nas očekuju, poput onog u Trebinju 19. avgusta i drugih", kazao je Ćetković.

Repertoar na turneji uglavnom je baziran na novim pjesmama, kao što su "Samo me zagrli", "Zar je kraj", "Ne živim ja", "Mastilo" i druge, a publika je najglasnije pozdravila "tri veličanstvene".

"'Korov' je od početka i najave novog CD-a 'Moj svijet' postao hit, mada su se izdvojile i 'Samo me zagrli' za koju ćemo uskoro uraditi i video-spot, zatim 'Ne živim ja'...", prisjeća se Ćetković.

Imponuje mu i to što publika nipošto ne zaboravlja ranije objavljene adute.

"Reakcija na stari repertoar je podjednako dobra i publika uživa kada čuje i ‘Zaustaviću vrijeme' 'Pogledi u tami'... Sve u svemu, jako sam srećan i zadovoljan komentarima upućenim novom CD-u", istakao je Ćetković.

Naš nekadašnji predstavnik u finalu Eurosonga objavio je i novi spot. Poštovaoce Sergejevog djela, na njegovoj zvaničnoj Fejsbuk stranici, obradovao je spot "Reci da". Za razliku od većine prethodnih spotova, Sergej ovog puta nije angažovao provjerena glumačka imena, već je odlučio da glavnu rolu dodijeli vjernim fanovima, baš kao i na snimanju hita "Još volim te" prije nešto više od tri godine. Tada su kadrovi snimani u Knez Mihajlovoj ulici u Beogradu, a sada su ih Sergejevi saradnici s kamerama "lovili" tokom koncerata.

"Srećan sam što popularnost mogu na ovaj način dijeliti sa publikom i što imam priliku da zabilježim njihovu dobru energiju i spontanost u nekom od svojih projekata. Prošli put smo to učinili sa pjesmom 'Još volim te' a ovog puta sa pjesmom 'Reci da'. U spotu se pojavljuju moji fanovi s koncerata koj e smo održali prethodnog mjeseca. U spotu imamo čak dvije prosidbe, koje su se desile na koncertu u Nišu, i mnogo pozitivnih i raspjevanih fanova. Ovim putem želim da zahvalim svima onima koji su dali mali doprinos i unijeli dobru energiju u novi spot", kazao je Ćetković.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније