Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

Objavio: O.Z.

22. 07. 2016. 09:22 >> 09:11

NA TVRĐAVI U SUBOTU

Performans uvod u Bedem fest

Organizatori bedem Festa najavili su da će, u saradnji sa JU "Muzeji i galerije" i Opstinom Nikšić, u sklopu Programa podrške razvoju kulture u tom gradu, u subotu 23.jula, na maloj sceni gradske tvrđave, biti održan svojevrstan promo-intro u sedmi Bedem fest "Vjeruj".

Muzički program počinje od 19 sati i trajaće do tri sata iza ponoći.

"Biće to sjajna prilika da ljubitelji elektronskog i eksperimentalnog zvuka uživaju u muzičko-vizuelnom performansu za koji će biti zadužena ekipa Go Future iz Podgorice. Riječ je o mladim i veoma kreativnim pojedincima koji kombinuju video efekte sa eksperimentalnim zvucima", kažu iz organizacije.

"Obzirom da ovogodišnje izdanje Bedem festa neće imati zaseban elektro stage kao što je to bio slučaj prošle godine, odlucili smo da svim ljubiteljima elektronske muzike poklonimo jedno nezaboravno veče na drevnim zidinama, što čitavoj prici daje poseban šarm i autentičnost", ističu organizatori.

Ulaz će biti slobodan.

"Pozivamo sve ljude da dođu i da osjete čari gradskih zidina, male scene, mjesta koje ima posebno značenje, obzirom da je prije sedam godina na ovom mjestu i nastao Bedem fest", poručuju iz organizacije.

Prodaja ulaznica za sedmi Bedem fest počela je prije nekoliko dana. Jednodnevne ulaznice po cijeni od pet eura nabaviti se na prodajnim mjestima Tobaccos u svima gradovima Crne Gore, kao i na samom ulazu na festival.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније