Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

Objavio: O.Z.

23. 07. 2016. 13:04 >> 12:51

LAKE FEST

M.O.R.T.: Očekujte žestok repertoar

Basista hrvatskog pank benda M.O.R.T. Jakov Maleš - Kikos, najvio je žestoku svirku na Lake Fest-u.

"Budući da su festivalski nastupi kratki, očekujte žestoki repertoar, u glavu od prve pjesme. Daćemo sve od sebe da vam sa desetak stvari pokažemo presjek naša dosadašnja tri izdata albuma: Vrhunsko dno, Odjel za žešće i aktualnog, Tužne kocke. Vjerujemo da ćemo uspjeti pokrenuti publiku", poručio je basista hrvatskog benda, u kratkom intervjuu organizatorima festivala pokraj jezera Krupac.

On je kazao da su za Lake Fest čuli samo pohvale.

"To nam je i najveći festival na kojem ćemo nastupiti ovog ljeta. Dobra stvar je i lokacija festivala, u prirodi, uz jezero, što svakako mora djelovati inspirišuće i za bendove i za posjetioce. Veselimo se druženju s ostalim bendovima i posjetiocima", kazao je Kikos.

"Taj dan smo samo jedan od izvođača, nije naš solo nastup, tako da se nećemo uzdati u scenografiju ili nekakve rekvizite. Probaćemo se ogoliti do kraja i pokazati vam bit našeg benda i pjesama. Po satnici bi trebali početi svirati u sam suton, tako da se nadamo da će to dati dodatan ugođaj", kazao je basista benda M.O.R.T.

Publici je poručio da se opusti i bude dio festivala i koncerta.

"Zaboravite svoje granice i predrasude, družite se, uživajte u prirodi i muzici i dobar provod vam je zagarantovan", poručio je Kikos.

M.O.R.T. je autorski punk – blues bend iz Sinja, žestokog zvuka i živih nastupa. Članovi benda su vokal Ivan Katić – Džon, gitarista Bože Blajić – Zvrk, bubnjar Milan Mijač – Mile i basista Jakov Maleš – Kikos.

Kostur benda, Džon, Zvrk i Kikos, postoji još od jeseni 2003. godine s čestim izmjenama ostalih članova.

Šesto izdanje Lake Festa će trajati četiri dana i održaće se od 11. do 14. avgusta na Krupačkom jezeru u Nikšiću.

Na festivalu će nastupiti Manu Chao La Ventura, Rambo Amadeus & Five Winetous – Sextet, Bajaga I instruktori, Kerber, Yu grupa, TBF , Sivilo, Ritam nereda I Punkreas.

Cijena karte je 10 eura za jedno veče i 25 eura za sve četiri večeri.

Prvi dan festivala posvećen je Desetogodišnjici obnove crnogorske nezavisnosti i ulaz je besplatan za sve posjetioce festivala.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније