Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

[ Objavio: O.Z. ]

24. 07. 2016. 10:39 >> 10:20

"OD LJUDI ZA LJUDE"

Sivilo: Lake fest - festival koji ima dušu

Nakon nastupa na glavnoj bini Egzit festivala u Novom Sadu, podgorički reprer Balša Krkeljić - Sivilo, svoje stvaralaštvo predstaviće i publici Lake Fest-a u Nikšiću.

Pred nastup na festivalu pokraj jezera Krupac, Sivilo poručuje da publika može da očekuju jednu veliku energiju projektovanu kroz tvrdi hip hop zvuk.

"Znamo koliko Nikšićani vole da rokaju, a i mi isto, tako da ćemo gledati da se svi dobro zabavimo na Krupcu", kazao je Sivilo organizatorima festivala.

On je istakao da mu je Lake Fest pomogao i da mu i dalje pomaže u karijeri.

"Kao posjetilac i kao učesnik nosim samo pozitivna iskustva. Jedan od rijetkih festivala koji je “od ljudi, za ljude”, zbog toga i mnogi kažu da je Lake fest festival koji ima dušu", ističe reper, koji će nastupiti prve večeri festivala.

Kazao je da sprema nešto specijalno za nastup, ali nije želio da otkriva o čemu je riječ.

"Za to se morate strpiti do 11. avgusta i doći u 00.15h da doživite to specijalno", poručuje Sivilo.

U razgovoru sa organizatorima festivala poslao je i poruku publkici koja će doći na njegov nastup.

"Želimo dobro da se najedu i napiju, obavezno da se dobro razgibaju prije našeg nastupa, da povedu što veći broj drugara i drugarica i da se predaju energiji koja će da vlada tokom našeg nastupa", kazao je Sivilo, koji je dio izdavačke kuće Bassivity Digital iz Beograda.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније