Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

31. 05. 2013. 23:10 >> 23:22

NOVI ALBUM

RHCP od septembra u studiju

Američki bend "Red Hot Chili Peppers" u septembru počinje snimanje novog albuma, koji će naslijediti "I'm With You", objavljen 2011.

"Vjerovatno ćemo se okupiti u septembru, kako bi počeli da radimo na novim pjesmama. Uvjek imamo neke ideje na probama i svirkama, ali kompletirane pjesme imamo tek nakon što se okupimo u studiju. Tek tada počinje pravi proces stvaranja", kazao je Čed Smit, bubnjar benda.

 

Ove godine, Smit obilježava 25 godina od kako je sa Pepersima, a kako kaže, sve te godine su bile "lude".

"Mislim da je sjajno kada je bend toliko dugo na okupu i što još uvjek imamo zapaženu ulogu na muzičkoj sceni. srećan sam što još možemo da sviramo za ljude koje volimo. Na početku nijesam mogao da pomislim da će ove dvije i po decenije ovako da prođu. U bendu je uvjek postojala specfična energija, koja je tu i danas prisutna. Ludo je. Volim svoj posao", kazao je Smit.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније