Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

03. 06. 2013. 23:22 >> 23:22

USPJEŠAN OPORAVAK

VIDEO: Lu Rid veći i jači nego ikada

Lu Rid se uspješno oporavio od transplatacije jetre i sada je veći i jači nego ikada ranije, poručio je svojim fanovima.

Američki muzičar bio je podvrgnut transplataciji jetre prije mjesec dana. Doktori su mu iznenadno otkazivanje rada jetre konstatovali još u martu, zbog čega je praktično u bolnici već više od dva mjeseca.

„Ja sam trijumf moderne medicine, fizike i hemije. Sada sam veći i jači. Jači sam nego ikada ranije. Radujem se što ću ponovo izaći na binu i pisati nove pjesme“, poručio je Lu Rid fanovima preko svog Fejsbuk profila.

Rid je u aprilu za britanski Telegraf priznao da nije začuđen što mu je jetra otkazala poslije toliko godina ispijanja alkohola i unošenja droga. On je tada rekao i da već godinama ne pije i ne unosi narkotike, ali da su posljedice iz mladosti sada došle na naplatu.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније