Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

Beta [ Objavio: O.Z. ]

13. 12. 2016. 22:28   >>  22:08

HITOVI '70-IH

Elton Džon pokreće takmičenje za snimanje spotova

Britanski muzičar Elton Džon (Elton John) izjavio je danas da će pružiti priliku režiserima da naprave video spotove za njegove hitove iz 1970-ih godina koji su objavljeni prije nego što su muzički video klipovi bili popularni.

Elton Džon je povodom obilježavanja 50. godišnjice saradnje sa kompozitorom Bernijem Taupinom (Bernie Taupin) rekao da će na mreži Jutjub (YouTube) pokrenuti takmičenje za autore koji bi napravili video spotove za pjesme "Rocket Man", "Tiny Dancer" i "Bennie and the Jets".

Kako je saopšteno, takmičenje pod nazivom "Elton John: The Cut" trajaće od 9. do 23. januara 2017. godine, a autori ne mogu biti mlađi od 16 godina.

Članovi žirija, medju kojima će biti Džon i Taupin, odabraće tri pobjednika, a premijere muzičkih spotova biće prikazane narednog ljeta.

Pobjednici će takođe dobiti novčanu nagradu od Jutjuba u iznosu od 10.000 dolara.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније