Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

[ Objavio: I. P. ]

09. 01. 2017. 08:38 >> 08:14

PRAZNIČNI KONCERT

Cetinjani uz "Galiju" prkosili minusu

Na cetinjskom Dvorskom trgu sinoć je upriličen tradicionalni Praznični koncert, a građane je zabavljala niška grupa Galija.

 

Koncert je otvoren nastupom Vanje Radovanovića i Miladin Šobić tribute banda, koji su zagrijali publiku izvođenjem hitova legendarnog crnogorskog kantautora.

Nakon njih, na scenu su stupili članovi kultne niške grupe "Galija", koji su tokom nastupa napravili presjek četiri decenije svog rada, podsjetivši pritom publiku na svoje najveće hitove.

"Koncert je održan na izuzetno niskoj temperaturi, te je posjeta bila nešto skromnija u odnosu na prethodna izdanja Prazničnog koncerta. No, prisutni na Dvorskom trgu uživali su u tročasovnom rokenrol programu", saopšteno je iz Prijestonice Cetinje.

Naime, izvođače su, uoči Nove godine, birali građani putem online ankete, što je nastavak prakse uvedene 2015. godine. Inače, Praznični koncert održava se na Dvorskom trgu od 2011. godine.

Događaj su, kako je saopšteno, uz podršku brojnih sponzora, organizovali Turistička organizacija grada i Prijestonica Cetinje.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније