Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

09. 02. 2013. 09:05   >>  09:04

anketa

Najpopularnija ljubavna pjesma

U susret Danu zaljubljenih balada "I Will Always Love You" Vitni Hjuston, izglasana za najpopularniju ljubavnu pjesmu u anketi koja je sprovedena među 2000 Amerikanaca.

Pjesma koja je obilježila karijeru pjevačice koja je preminula 11. februara prošle godine dobila je 38 odsto glasova među odraslim glasačima u anketi „Hars Interaktiva“.

Hit iz 1992. godine koji je Hjustonova otpjevala za potrebe filma "Tjelohranitelj" napisala je i prva izvela Doli Parton davne 1974.

U prvih pet pjesama plasirale su se "Unchained Melody"  Righteous Brothersa, "When a Man Loves a Woman" Percyja Sledgea, Cockerova "You Are So Beautiful" i "How Deep is Your Love" Bee Geesa. 

Učesnici ankete imali su zadatak da između 40 ponuđenih ljubavnih pjeasama izaberu najdražu.

Najpopularniju ljubavnu pjesmu možete preslušati ovdje:

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније