Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

Objavio: F.R. [ klix.ba ]

16. 01. 2017. 21:40   >>  21:17

"DIVIDE"

Novi album Eda Širana u martu

Poslije nevjerovatnog globalnog uspjeha koji je postigao kada je u januaru objavio dva nova singla, Ed Širan je najavio da će njegov novi album "Divide" biti objavljen 3.marta.

                      

Samo sedmicu nakon objavljivanja singlova "Shape of You" i "Castle on the Hill" Širan je osvojio prvo mjesto svih top listi, a publika je sa velikim nestrpljenjem dočekala da objavi i datum izlaska novog albuma.

"Zdravo 2017. godino! Radio sam naporno na novom materijalu i nadam se da ćete biti uzbuđeni zbog toga onoliko koliko sam ja! Zaista sam želio da pokažem dvije različite strane moje muzike zbog kojih sam podjednako pasioniran i zato sam želio da objavim dvije pjesme u isto vrijeme. Nevjerovatno sam uzbuđen zato što sam se vratio!", izjavio je Ed povodom izlaska dva nova singla.

Ed je objavio i spisak pjesama koje će se naći na novom albumu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније