Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

[ NME ]

10. 06. 2013. 18:27 >> 18:27

STIŽE 16. SEPTEMBRA

VIDEO: Placebo objavili tizer za novi album

Popularni engleski bend „Placebo“ objavio je tizer na internetu za novi album „Loud Like Love“, koji će biti objavljen 16. septembra.

U video snimku se može vidjeti bend koji svira dio pjesme koja otvara novi album, sedmi po redu, a koji će biti objavljen 16. septembra. Producent albuma je Adam Nobl, a sniman je u londonskim RAK studijima. Album „Loud like love“ će biti nasljednik ploče „Battle For The Sun“ koju su „Plecebo“ objavili 2009.

„Placebo“ se priprema za turneju na kojoj će promovisati novi album i koja ih čeka kasnije ove godine. Promotivne koncerte će prvo održati u Engleskoj, a po planu turneje prvi koncert biće održan 12. decembra u „O2“ areni u Londonu, nakon čega slijedi turneja i u ostalom dijelu zemlje.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније