Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

Beta [ Objavio: O.Z. ]

06. 02. 2017. 22:53   >>  22:29

NAKON TRI GODINE

Lejdi Gaga najavila svjetsku turneju

Pop zvijezda Lejdi Gaga najavila je svoju prvu svjetsku turneju poslije tri godine, samo nekoliko sati poslije nastupa na finalu Superbola, jednom od vodećih sportskih događaja u SAD.

"Džoan svjetska turneja" (Joanne World Tour), nazvana po njenom petom studijskom albumu, počeće 1. avgusta u Vankuveru u Kanadi, a završiće se 14. decembra u Solt Lejk Sitiju, u američkoj državi Juta.

Tokom turneje ona će obići sjevernu Ameriku i Evropu do kraja 2017. godine.

Ona će biti u Parizu 6. oktobra, u Londonu 9. i u Berlinu 26. oktobra. Očekuje se da će takođe 15. septembra biti u Brazilu na Rio rok festivalu.

*Pogledajte spektakularni nastup Lejdi Gage u finalu Superboula:

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније