Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

12. 06. 2013. 11:09 >> 11:09

FOTOGRAFIJE

Soba kralja popa na dan smrti

Policija Los Anđelesa objavila fotografije iz kuće Majkla Džeksona, nastale nakon smrti kralja popa 25. juna 2009. Na njima se vidi ogromna količina ljekova koje je dobijao od doktora Konrada Mareja.

 

Džeksonova majka Ketrin pokrenula je tužbu protiv koncertne agencije "AEG lajv" tvrdeći da nijesu na odgovarajući način provjerili ko je doktor Konrad Marej, osumnjičen da je "kralju popa" dao smrtonosnu dozu ljekova. Navela je da pored toga što nijesu podrobno istražili doktora Mareja, nijesu reagovali na znake upozorenja na sve slabije stanje njenog sina. Na objavljenim fotografijama vide se bočice ljekova koje je Džeksonu prepisao Marej.

Slike losanđeleske policije pokazuju veliki broj bočica sa ljekovima, boca kiseonika i drugih medicinskih sredstava koji su bili u spavaćoj sobi pjevača.

Na jednoj od njih vidi se postolje za davanje infuzije koja do sada nije bila prikazana na fotografijama objavljenim tokom suđenja Mareju. U pozadini se vide i brojni portreti neidentifikovanih beba, kao i mala fotogrfaija Čarlija Čaplina.

Marej je 2011. osuđen zbog ubistva iz nehata koje je počinio dajući Džeksonu smrtonosnu dozu anestetika propofola.

Na novoobjavljenim fotografijama vidi se da na Džeksonovom noćnom stočiću uz ljekove koji se dobijaju na recept stoje i oni koji se nabavljaju na nelegalnom tržištu. Zajedno uz propofol, vide se i ljekovi dijazepam i lidokain.  (Dejli mejl)

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније