Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

08. 03. 2017. 19:20 >> 17:55

PRED NASTUP U PG

Radio 98 ugostio Massima Savića

Gost Radija 98 danas popodne je bio Massimo Savić koji je na muzičkoj sceni više od 30 godina. Nedavno je objavio je novi album "1 dan ljubavi" i činjenica je da je u ovom trenutku traženiji i popularniji nego ikad.

Massimo je na vrhuncu karijere. Njegove nedavne koncerte pratili su hvalospjevi. Večeras nastupa u Podgorici, a ulaznice su planule.Massimo kaže da su to slatke brige i velika odgovornost..

I kada bi mnogi trebali razmisljati o sutonu karijere ja imam nevjerovatan klimaks, jedan kvantni skok koji se dogodio zahvaljujući dobrim pjesmama. Imam osjećaj da zadnjih dvanaest godina nijesam stavio lošu pjesmu na album. To je tako, ali je za mene to normalna situacija. Čovjek koji se uspio sačuvati od svega što ovaj posao donosi i čovjek koji je prešao pedesetu, treba imati iskustvo i stvarno izbacivati kvalitet", kazao je popularni pjevač gostujući na Radiju 98.

Sveto Savić, Radio 98

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније