Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

Objavio: B.V.

09. 03. 2017. 09:36   >>  09:11 1

U SPLENDIDU

Sergej sa damama slavio rođendan

Najpopularniji crnogorski pop pjevač i kantautor, Sergej Ćetković i ove godine peti put uzastopno održao je koncert povodom 08. marta u hotelu Splendid pred skoro 700 posjetilaca.

 

Iz Splendida su saopštili da se mjesto više tražilo do samog početka koncerta , a oni najuporniji koji su ipak ostali iza vrata , nadali su se da će na lobiju uspjeti da čuju pjesme omiljenog izvođača.

Već nakon prvih taktova  pjesme 'Moj svijet' bilo je jasno da emocija neće nedostajati .

“Ovo je već peti put da nastupamo u Splendidu . Zbog ovih nastupa se u trenucima nekog zadovoljstva osjetim poput velikih zvijezda tipa Elton Džona, koji imaju desetogodišnje ugovore sa luksuznim hotelima, naročito u Vegasu  I nadam se da ćemo se ovdje družiti još mnogo mnogo godina”, izjavio je Ćetković.

Damama  je i ovoga puta s ljubavlju otjpevao svoje najveće hitove: “Zaustaviću vrjeme”, “Pogledi u tami “'Korov”, 'Dva minuta”, “Kad bi htjela ti”, , “Zar je kraj “ , …., koji su ispraćeni uz horsko pjevanje publike. Nisu se štedjeli ni dlanovi  ni glasne žice ponajmanje mobilni telefoni, kako bi se zabilježio svaki segment provoda u Splendidu.

"Neposredno i šarmantno Sergej se potrudio da uvaži gotovo sve posjetice prošetavši duž prepune sale , kako bi sa njima otpjevao svoje pjesme. Taj gest ih je posebno obradovao , a oni koji su uspjeli da  sa njim podijele mikrofon vidno su se trudili da mu budu što bolja muzička podrška iI ne razočaraju uvaženog člana žirija brojnih muzičkih takmičenja", navodi se u saopštenju.

Sjajna atmosfera koju napravi na koncertima u pratnji benda koji je još jednom potvrdio koliko dobro zvuči uživo, i ovoga puta je ohrabrila mladića koji je uz svevrsdnu Sergejevu pomoć zaprosio svoju djevojku. Budući mladenci prvi ples odigrali su uz pjesmu “ Pogledi u tami” na oduševljenje i gromoglasan aplauz  gostiju.

Bilo je ovo dvostruko slavlje, jer je Sergej radno proslavio i ovaj rođendan . Oko 700 gostiju je uz  refren njegovog hita “Nek te ljubav dočeka “ do bine dopratilo trospratnu tortu -poklon hotela Splendid. Čak i prvo parče, Sergej je  podijelio sa gostom iz Irske koji je takođe slavio a ostatak sa najvjernijim fanovima iz prvih redova. Ukrasnu notu sa vrha zadržao je kao pokolon za ćerkice.

Svoj rođendan nisam mogao zamisliti bolj-hvala vam na iskrenim emocijama “, poručio je sa bine Sergej I za kraj otpjevao “ Još volim te”.

Sergej priprema nove koncerte ali i spotove kojima će obradovati fanove.

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније