Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

14. 06. 2013. 10:51 >> 11:02

DEVETI ALBUM

VIDEO: Kraftwerk spremni za novi album

Pioniri elektronske muzike „Kraftwerk“ su spremni su za njihov deveti album, koji će nasljediti posljednje izdanje iz 2003. „Tour de France Soundtracks“, saopštio je u intervjuu „Gardijanu“ član benda Ralf Huter.

Huter, jedini član originalne postave benda je "Gardijanu" rekao da grupa je počela rad na novom albumu, ali nije u intervjuu mogao da potvrdi kada će se novi album pojaviti u prodaji, dajući kao po običaju vrlo „misteriozne odgovore“.

„Sada možemo da se koncentrišemo na broj 9, to je muzika bez prestanka“, rekao je Huter.

Sličan nejasan odgovor Huter je dao i prošle godine kada je „Njujork tajmsu“ saopštio da je sljedeći album benda „na putu“ i da će biti objavljen uskoro.

Priče o novom albumu počele su da stižu još u 2009. kada je Huter rekao „Bilbordu“ da je ploča „u povoju“, a kada god se novi album bude pojavio, biće to prva ploča na kojoj neće učestvovati suosnivač benda Florijan Šnajder, koji je grupu napustio 2009. nakon skoro 40 godina od osnivanja.

„Florijan je još uvijek radio sa nama kada smo planirali retrospektivne promotivne koncerte za naš boks set „Catalogue“ koji sadrži prvih 8 ploča, ali kada je bio spreman za objavljivanje i kada je trebalo da krenemo na turneju Florijan je odlučio da se povuče i koncentriše na svoja istraživanja o sintetičkom govoru“ rekao je Huter.

(B92)

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније