Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

[ Beta; Objavio: B.V. ]

29. 03. 2017. 20:36   >>  20:11 1

PRIVATNA CEREMONIJA

Džordž Majkl sahranjen tek danas

Britanski pevač Džordž Majkl, koji je umro prije više od tri mjeseca, sahranjen je danas, saopštila je njegova porodica poslije privatne ceremonije.

 

"Možemo da potvrdimo da je Majkl danas sahranjen u prisustvu porodice i najbližih prijatelja", navela je porodica i zahvalila za poruke podrške.

Britanska policija je početkom marta zaključila da je taj muzičar 25. decembra 2016. umro od bolesti srca i jetre. Ranije je imao i druge zdravstvene tegobe i probleme s alkoholizmom i narkoticima.

Majkl, čije je pravo ime bilo Jorgos Kirijakos Panajotu, rođen je 25. juna 1963. godine u Londonu i bio je sin kiparskog Grka i Britanke.

Postao je svjetski poznat kao dio dueta "Vam" (Wham), koji je osnovao sa svojim školskim drugom Endruom Ridžlijem 1980-tih godina.

Kasnije je imao vrlo uspješnu solo karijeru i za nepunih 40 godina osvojio dvije nagrade Gremi i prodao više od 100 miliona albuma.

Neki od njegovih najpoznatiji hitova su "Faith", "Father figure", "Freedom", "Careless Whisper", "One More Try", "Monkey", "Praying for Time", "Outside".

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније