Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

Objavio: P.R. [ Beta ]

25. 04. 2017. 11:12   >>  10:45

ZBOG INFEKCIJE

Elton Džon otkazao koncerte u SAD

Britanski muzičar, Elton Džon zbog bolesti je otkazao koncerte koje je trebalo da održi u SAD u aprilu i maju, saopšila je njegova PR agencija.

Muzičar je imao "potencijalno smrtonosnu" bakterijsku infekciju i oporavlja se kod kuće u Velikoj Britaniji, navodi se u današnjem saopštenju.

Po povratku sa turneje u Južnoj Americi, Elton Džon (70) je dva dana proveo na intenzivnoj njezi u bolnici. Pozlilo mu je na letu iz Čilea 10. aprila, a iz bolnice je otpušten 22. aprila.

Ljekari vjeruju da će se muzičar brzo oporaviti i da će moći da nastupa 3. juna u Londonu. Nastupi koje je u međuvremenu trebalo da održi u Las Vegasu i Bejkersfilfu su otkazani.

Elton Džon je uputio izvinjenje "vjernim fanovima" i zahvalio timu ljekara i bolničara koji se brinuo o njemu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније