Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

20. 06. 2013. 13:07 >> 13:07

EGZIT FESTIVAL

Nezaobilazne bine - UrbanBug i Radio AS FM

Dvije veoma popularne i posjećene bine će i ovog puta doprinijeti sjajnoj atmosferi Egzit festivala. Stejdževi Urban Bug i Radio AS FMe ponudiće publici sjajan provod i neke od najboljih DJ-eva iz regiona i svijeta.

Muzički časopis "Urban Bug" priprema regionalni stejdž na Egzitu od 11. do 14. jula. Na tom stejdžu nastupiće više od 70 domaćih i regionalnih DJ imena. Oni će, kao i svake godine, nastupati u "back to back" DJ setovima, plasirajući pravce od hausa do tehna. Osim festivalskih nastupa, "Urban Bug" sprema i kompilaciju koja će biti izdata na Egzit etiketi, a na kojoj će se naći trake regionalnih artista. Kompilacija će moći besplatno da se preuzme na Egzitovom sajtu.

Među prvim potvrđenim izvođačima na bini nalaze se, između ostalih i Marko Milosavljević, Bokee, Marko Vuković, Lale i Fakir. Slovenački projekat "Beat Bitches", koji čine četiri djevojke, predstaviće svoj četvorstruki "back to back". Na bini će se okupiti i regionalna ekipa DJ-eva, uključujući i finaliste "Burn Studios" takmičenja za DJ rezidenturu na Ibici, među kojima su projekat "Robot Rock" iz Mađarske i Amar Kay i Jowoo iz Bosne i Hercegovine, kao i Milok i Soft 85 iz Crne Gore i Goran Kan i Vidinovski iz Makedonije.

Lokacija će ove godine biti promijenjena, pa će se bina nalaziti lijevo od tunela za Dens Arenu. Oni koji ne budu u mogućnosti da budu na stejdžu, moćiće da prate lajv strim svih nastupa putem sajta www.urbanbug.net.

Radio AS FM Stage i ove godine zauzima svoje poznato mjesto na Egzit festivalu. Od 10. do 14. jula, ljubitelje klupskog doživljaja zabavljaće DJ-evi najslušanije radio stanice u Novom Sadu i Vojvodini, kao što su DJ Shpeera, DJ Morning Indian, DJ Conte, DJ Macro i mnogi drugi.

U naredne dvije nedelje, Egzit će objaviti sve bine na festivalu, a organizatori navode da su pripremili i neka iznenađenja.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније