Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

Objavila: M.M.Lj.

03. 06. 2017. 10:38 >> 10:28

USREĆILA FANOVE

Arijana Grande posjetila povrijeđene u Mančesteru

Američka pjevačica Arijana Grande posjetila je svoje fanove koji su povrijeđeni u terorističkom napadu izvršenom prošle sedmice tokom njenog koncerta u Manchesteru, javlja BBC.

 

Arijana je posjetila djecu u bolnici  te ih iznenadila uoči humanitarnog koncerta, koji će biti održan u nedjelju.

Nakon njene posjete, otac jedne djevojčice je rekao da nikada nije vidio svoju kćerku toliko srećnu.

 

Podsjetimo, bombaš samoubica Salman Abedi je izvršio teroristički napad u kojem je ubio 22 osobe, a povrijeđeno je desetine ljudi. Koncert je održan 22. maja u Mančester Areni.

Grande je stigla u Veliku Britaniju u petak, a u nedjelju će održati humantitarni koncert. Njeni gosti će biti zvijezde kao što su Džastin Biber, Keti Peri, Koldplej, Tejk Det I Majli Sajrus. Sredstva će biti donirana žrtvama i njihovim porodicama.

Policija je nakon terorističkog napada uhapsila više osoba, a istraga još traje. Slobode je lišeno deset muškaraca starosti između 18 i 44 godine. Petnaestogodišnji dječak i 34-godišnja žena, kao i četvorica muškaraca, pušteni su na slobodu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније