Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

Objavila: M.M.Lj.

04. 06. 2017. 20:22   >>  20:05

CITY GROOVE

Džiboni i Morčiba muzikom prkosili kiši

Drugo veče festivala City groove obilježeno je nastupom hrvatskog kantautora Zlatana Stipišića Džibonija, a atmoferu do usijanja doveo je i bend Morčiba.

Sjajan vokal pjevačice Skaj Edvards, i umijeće ostatka britanskog benda Morčiba, okupio je veliki broj Podgoričana na Stadionu malih sportova. Mnogi iz publike pjevali su sa Skaj koja je uspjela da napravi dobru atmosferu.

Ipak, po svemu sudeći, glavna zvijezda večeri bio je Džiboni. Uz dobro poznate hitove poput “Činim pravu stvar”, “Libar”, “Judi, zviri i beštimje” hrvatski kantautor poslije više od šest godina učinio je da stanovnici glavnog grada na koncertu ponovo zapjevaju njegove hitove.

Dobra komunikacija sa publikom, kaže Džiboni, je ono na šta on stavlja akcenat kada je riječ o njegovim nastupima. Ni kiša ga, kako je saopštio, nije mogla omesti i spriječiti da zabavi podgoričku publiku.

Ako je suditi po rekacijama onih koji ga rado slušaju u tome je i uspio.

Festival City Groove večeras će zatvoriti bendovi Queen Real Tribute i Pshimodopop.

Prilog: Nataša Vukajlović

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније