Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

Objavio: P.R. [ Beta ]

04. 06. 2017. 17:29 >> 17:11

UPRKOS NOVOM NAPADU

Koncert Arijana Grande u Mančesteru

Veliki dobrotvorni koncert u organizaciji američke pjevačice Arijane Grande u čast žrtvama napada u Mančesteru prije dvije nedjelje, biće održan večeras kao što je ranije planirano uprkos novom napadu koji se prošle noći dogodio u Londonu, saopštili su organizatori.

"Poslije napada sinoć u Londonu i prije dvije nedjelje u Mančesteru osjećamo još veću odgovornost da odamo poštu žrtvama", naveli su organizatori.

Nekoliko poznatih muzičara, među kojima Robi Vilijams, Kejti Peri, Džastin Biber, Majli Sajrus, Ašer, Farel Vilijams, kao i grupe "Koldplej" (Coldplay), "Tejk det" (Take That) i "Litl miks" (Little Mix) odazvali su se pozivu Arijane Grande da zajedno održe koncert.

Koncert nazvan "One love Manchester" (Ljubav za Mančester) organizuje se skoro dvije nedjelje poslije samoubilačkog napada 22. maja koji se dogodio na kraju koncerta Arijane Grande. U tom napadu su stradale 22 osobe, a 116 je povrijeđeno.

U novom napadu koji se dogodio sinoć u Londonu, stradalo je sedam, a povrijeđeno skoro 50 osoba.

Koncert će uživo prenositi britanska televizijska mreža Bi-Bi-Si od 19.00.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније