Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

13. 06. 2017. 20:49 >> 20:23
1

"PAMTI"

Petar Kapisoda u novom Andreinom spotu

Andrea Demirović ima novi singl “Pamti” za koji je spot režirao Zoran Marković Zonjo. Andrea ovom pjesmom pravi zaokret u karijeri i ulazi u zonu elektro popa.

“Na Zonjov nagovor odlučila sam se da promijenim svoj pristup muzici i rezultat je “Pamti”, vesela ljetnja stvar koja pokreće na igru. Spot je u istom stilu, lepršav i zabavan. Vidjećete situaciju u kojoj žene na plaži muvaju frajera koji dođe sam. Obično je situacija drugačija u stvarnosti”, kaže Andrea.

Objašnjava kako je tekst pisala jedne hladne januarske noći pokrivena ćebetom preko glave. 

"Iako je sve mirisalo na ćebe a ne na ljeto, mislim da sam uspjela uhvatiti trenutak svih onih koji su nekada imali kratkotrajnu avanturu na moru. To je ljetnja ljubav od koje nema prevelikih očekivanja niti patnje, samo strast i lijepe uspomene”, kaže Andrea.

“Ni pjesma a ni spot nisu pretenciozni, zato mislim da imaju šarma. Stvar je dodatno začinio Petar Kapisoda koji, očigledno, pored jakog šuta ima i glumačkih kvaliteta. Da ima živaca čačkati oko Holivuda, sigurno ne bi tamo loše prošao”, istakao je autor spota Zonjo.

Muziku i aranžman potpisuje Nemanja Nedeljković. U spotu, pored Petra Kapisode, glume: dječak Vasilije Janjušević, Anđela Raičević, Milica Filipović i Jelena Martić. Direktor fotografije je Miodrag Marković, a za montažu i kolor bio je zadužen Toni Pendo. Pokrovitelj spota je Hotel Kalamper.

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније