Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

Objavila: M.M.Lj.

14. 06. 2017. 22:30   >>  22:04

KRENUO OD POREČA

Njuman započeo ljetnju turneju

Britanski muzičar Džon Njuman započeo je ljetnju turneju festivalskih nastupa, koncertom u Poreču, a koliko se publika uželjela njegovih nastupa pokazala je rapsodija oduševljenja i ovacija nakon gotovo svake otpjevane numere ove svjetske soul zvijezde.

Ponešen reakcijama publike Njuman je priredio nesvakidašnju žurku.

Muzičar je u razgovoru sa hrvatskim medijima otkrio i da je otvorio nastup sa nekim od novih pjesama.

“Novi album još nije snimljen, ali pomno radimo na njemu i uskoro će biti gotov. Dao sam sebi malo više prostora, jer sam s prethodnim albumom malo požurio. Jako mi je važno da sljedeći bude najbolji u mojoj karijeri, tako da će izaći kada budem spreman za to”, kazao je Britanac.

Njegov kolega Kygo, tizovao je na Instagramu djelić numere koje radi sa Njumanom "Never let go", a koji će se uskoro naći i u etru. Ovaj mlada britanska zvijezda, koja će 13. jula svojim nastupom otvoriti i Sea Dance festival, kao i po naslovu novog singla sa Kygom, prepozatljiv je po svojoj posvećenosti muzici i upornošću da se izbori za svoje snove.

“Treba poručiti djeci da se ne plaše, treba da ustraju u onome što rade i što vole. Treba živjeti i voljeti život, uživati u svakom danu”, poručio je jedan od najtraženijih muzičara današnjice.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније