Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

[ nme.com ]

24. 06. 2013. 12:44 >> 13:07

STIŽE U SEPTEMBRU

Novi album Arcade Fire krajem ljeta

Kanadski indi rok bend „Arcade Fire“ trebalo bi da objavi novi album u septembru, prema izvorima bliskim članovima grupe.

Jedna kandska televizija objavila je informaciju do koje je došla iz izvora bliskih grupi „Arcade Fire“ da će novi album biti objavljen u septembru, ali da to neće biti 9. septembar kako se ranije nagađalo.

Posljednji album popularne kanadske grupe bio je „Suburbs“, koji je objavljen 2010.

U međuvremenu, bivši frontmen „LCD Soundsystem“ Džejms Marfi koji pomaže u produkciji nove ploče kazao je da se sve odvija „savršeno i po planu snimanja, da se još uvijek ne zna kako će album zapravo na kraju zvučati, ali da će to biti odlična ploča“.



U intervjuu „Mjuzik Viku“ prošle godine menadžer grupe je potvrdio su „Arcade Fire“ zajedno sa Marfijem u studiju i da spremaju njihov 4. po redu album.

„Sa Džejmsom Marfijem rade na 3-4 pjesme dok ostali dio albuma radi Markus Drovs koji je njihov dugogodišnji saradnik. Problem jedino može da predstavlja to što su napisali toliko pjesama da mogu da snime čitava dva albuma, pa će problem biti koje od njih izabarati, ukupno ih je 35“, rekao je on tada.

Džejms Marfi je svoje prisustvo na novoj ploči objasnio riječima:

„Oni su toliko dobri u tome što rade, tako da moja uloga zavisi od pjesme do pjesme, nemam neko konkretno zaduženje. Nekad hodam okolo i dajem sugestije oko korišćenja instrumenata, a nekad pomažem oko aranžmana pjesama. Ponašamo se kao da smo članovi jednog istog benda pošto smo zajedno sa našim grupama na turnejam provodili zajedno dosta vremena“.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније