Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

[ Objavio: O.Z. ]

26. 06. 2017. 14:03   >>  16:56

NASTUPIO NA GLASTONBERIJU

Fatboy Slim pokazao šta nas očekuje na Sea Dance-u

Nastupom muzičke zvijezde Eda Širana (Ed Sheeran), spuštena je zavjesa na još jedno izdanje čuvenog britanskog festivala Glastonberi, koji će mnogi pamtiti po sjajnim koncertima velikih muzičkih imena među kojima je i bio čuveni producent i disk džokej Fatboy Slim, koji će nastupiti .

Fatboy Slim nastupio je u subotu veče i u svom stilu napravio još jedan spektakl za pamćenje, kazalis u iz Sea Dance festivala.

"DJ veteran, koji na ovom događaju u engleskoj grofoviji Somerset pravi nesvakidašnje žurke unazad 20 godina, i ovoga puta je zapalio masu ispred Sonic bine. Uvertiru u sjajan nastup napravili su jedni od najboljih tehno muzičara današnjice Noisia, Sister Bliss i Anna Straker, a slavni Fatboy nije krio radost što je ponovo imao priliku da se druži sa publikom sa svih meridijana", navodi se u saopštenju SD-a.

"Za ta dva sata koliko sam na bini sve moje brige, stresovi i problem nestaju, i postajem sedamnaestogodišnjak koji može da uradi sve.Druženje sa mladima budi nestvarnu energiju – tada plešem, mogu da skočim nekoliko metara uvis, i upravo ta sreća i energija koja se rađa su razlozi zašto se iznova i iznova srijećemo na festivalima", kazao je Fatboy Slim, zvijezda ovogodišnjeg Sea Dance-a, uoči nastupa na Glastonberiju.

Zato, kažu iz Sea dance-a, Britanac ne propušta priliku da iznenadi svoje fanove, a tako je bilo i na Glastonberiju. Noć uoči glavnog nastupa sa kolegom Eats Everything priredio je set iznenađena i oduševio fanove festivala.

Fatboy Slim će na Sea Dance festivalu nastupiti 14. jula.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније