Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

[ Objavila: J.B.Č. ]

27. 06. 2017. 10:42   >>  10:19

DJ SQUIRE

Vozač Formule 1 stiže na Sea Dance

Ovogodišnje izdanje Sea Dance festivala ugostiće neke od najvećih svjetskih zvijezda, među kojima je i Squire bivši vozač Formule 1.

Squire čije je pravo ime Haime Algersuari (Jaime Alguersuari), rezident je čuvenog španskog kluba Space sa Ibize, a ljubitelji trke "najbržeg cirkusa na svijetu" pamte ga kao jednog od najžešćih momaka u bolidu.

"Iako je od malih nogu muzika bila njegova najveća ljubav, sa 15 godina je ipak odlučio da krene očevim stopama i okuša se za volanom formule. Već 2008. godine bio je šampion britanske Formule 3, a samo godinu dana kasnije mu se ukazala prilika života, da se nađe na stazama najvećeg šampionata Formule 1, kao najmlađi vozač u istoriji ovog takmičenja", podsjećaju organizatori.

On je dodaju debitovao je na Grand Prix Mađarske, za tim Toro Rosso. Nakon četiri godine aktivne karijere, Alguersuari se 2011. godine prodružio timu BBC radija 5, koji je pratio trke u ulozi komentatora i eksperta zajedno sa čuvenim Džejmsom Alenom (James Allen). Sa 25 godina Alguersuari se zvanično oprostio od svijeta motosporta i okrenuo svojoj ljubavi prema muzici za miks-pultom.

"Čudno je da vidite vozača Formule 1 da vodi drugačiji život. Formula 1 predstavlja jako važan period u mom životu, donijela mi je puno toga. A onda je uslijedila muzika i uživam u onome što trenutno radim. Uživam da se zatvorim, slušam, produciram, komponujem i puštam muziku", otkrio je Sqire.

Za kratko vrijeme postao je jedna od najživljih i najneobičnijih muzičkih priča, a debitantskim albumom "Organic Life", objavljenim 2011. godine, pridobio je simpatije publike širom planete. Inspiraciju za svoje miksove crpi, iz soula koji u kombinaciji sa džezom sa jedne strane i tehnom i hausom sa druge unosi pravu revoluciju u elektronsku muziku. Na radost svih njegovih fanova, planira da još mnogo toga ponudi muzičkoj industriji.

"Rezident čuvenog španskog kluba Space nastupiće 14. jula na glavnoj festivalskoj bini. Space u Crnu Goru iste večeri dovodi i zvijezde Afterlife žurki, popularni italijanski duo Mind Against. Španski menadžement kluba izabrao je istu noć kada će i Fatboy Slim na istoj bini napraviti veliku žurku povodom obeležavanja njegovog istorijskog nastupa na plaži Brajton, čime je druga noć Sea Dance postala zaista epska!", najavili su organizatori.

Ulaznice za jedno od najjačih izdanja Sea Dance festivala uveliko su u prodaji, a trodnevne ulaznice za sve dane festivala se mogu naći po cijeni od 29.99 eura. U prodaji je i veoma ograničen kontingent dnevnih ulaznica po promotivnim cijenama od po 19.99 eura po danu. Ulaznice za Sea Dance festival po promo cijeni mogu se nabaviti posredstvom Gigstix prodajne mreže, na 54 prodajna mjesta u 23 grada Crne Gore. Više informacija može se naći na zvaničnom sajtu Sea Dance Festivala: www.seadancefestival.me

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније