Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

Beta [ Objavio: O.Z. ]

01. 07. 2017. 14:58 >> 14:35

OTKAZALA KONCERTE

Adel ne pjeva zbog problema s glasnim žicama

Pjevačica Adel otkazala je zbog problema s glasnim žicama dva koncerta u Londonu kojima je trebalo da završi svjetsku turneju u subotu i nedjelju na Vembli stadionu.

Pjevačica je napisala preko društvenih mreža da je očajna zbog ovog otkazivanja.

"Bio bi eufemizam kada bi rekla da mi je slomljeno srce. Toliko sam željela da održim te koncerte da sam čak razmišljala da nastupim na plejbek, samo da mogu da budem pred vama, sa vama. Ali to nikad nijesam radila i nikad neću raditi", napisala je ona.

"Ne znam odakle da počnem. Dvije posljednje večeri na Vembliju bili su najveći spektakli i najbolji u mom životu međutim borila sam se vokalno tokom te dvije večeri. Morala sam da se naprežem mnogo više nego što to obično radim", napisala je Adel.

Ovog vikenda 29-godišnja zvijezda trebalo je u Londonu da završi turneju od 123 nastupa, a u srijedu i četvrtak održala je dva koncerta na Vembliju pred 100.000 gledalaca.

"Otišla sam kod doktora i pokazalo se da sam oštetila glasne žice. Jednostavno nijesam u stanju da pjevam ovog vikenda", napisala je ona.

Pjevačica koja je osvojila 15 Gremi nagrada, od kojih pet ove godine, morala je da otkaže turneju 2011. godine zbog krvavljenja glasnih žica.

Izvinjavajući se obožavatelima Adel je rekla da će novac za ulaznice biti vraćen ako ne bude moguće da se koncerti reprogramiraju.

Adel je među pjevačima koji su prodali najviše albuma u 21. vijeku, i u četvrtak je na Vembliju nagovijestila da bi ova turneja mogla da joj bude posljednja.

Tokom turneje obišla je Evropu, Sjevernu Ameriku, Australiju i Novi Zeland. U Los Anđelesu potukla je rekord sa osam uzastopnih koncerata u Stejpls centru.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније