Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

26. 06. 2013. 16:55   >>  16:58

BLIZU BAZENA

Nova lokacija za Egzit kamp

U dogovoru sa Gradskom upravom Novog Sada, lokacija ovogodišnjeg Egzit kampa biće kod otvorenih bazena SPENS-a. Takva odluka motivisana je namjerom da brojni posjetioci Kampa više budu upućeni na Grad, što će se pozitivno odraziti na malu privredu Novog Sada odnosno na budzet Novosađana, saopštili su organizatori.

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević naglasio je da će Grad uvjek pružiti neophodnu podršku Festivalu Egzit jer je to manifestacija od nacionalnog značaja.
 
"Riječ je finansijkoj dobrobiti za sve privrednike koji se bave uslužnom djelatnosti, ali i za stotine mladih koji budu angažovani na različitim poslovima tokom festivala. Egzit je mnogo doprinio pozitivnoj promociji našeg grada i države u svijetu, i doveo na hiljade posjetilaca, ali i diplomata i visokih zvaničnika brojnih zemalja u Novi Sad. Kroz razne konkurse Egzit motiviše mlade da budu kreativni, podstiče mlade muzičare i omogućava im da se povežu sa svijetom", istakao je Vučević.

Kapije ovogodišnjeg kampa će biti otvorene od 8. jula i dočekaće posjetioce iz 60 različitih zemalja svijeta.
 
"Kada je prije nekoliko godina kamp izmješten na Trandžament, osnovna zamjerka je bila da su na taj način, turisti dislocirani iz opštih dešavanja i da gradska i ugosteteljska privreda trpi zbog ovoga. Jedna od preporuka Gradske uprave je bila da Novi Sad treba da što više osjeti benefite održavanja festivala, te smo stoga odlučili  da lokacija kampa bude kod otvorenih bazena SPENS-a. Smatramo da je ova lokacija najbolja i za same kampere. Naime, oni će biti biće smješteni u blizini bazena, na samo pet minuta od centra grada i keja, blizu plaže Štrand i na svega 15 minuta od Tvrđave", izjavio je predsjednik upravnog odbora Egzit festivala, Dušan Kovačević.

Kao i svake godine, kamp će pored tvrđave biti jedno od najomiljenijih i najzabavnijih mjesta u gradu, propraćeno muzičkim sadržajima. Ono što je zanimljivo je da Egzit kamp rado posjećuju i Novosađani, kako bi osjetili neobičnu i energičnu atmosferu tokom festivala.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније