Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

03. 08. 2017. 15:51 >> 15:26

U MAKSIMUSU

Naredne sedmice Refresh festival

Jubilarni deseti Refresh festival održaće se od 10. do 12. avgusta u kotorskoj diskoteci Maximus. Na dvije odvojene bine nastupiće preko 50 izvođača, a program glavne bine, predvode svjetske DJ zvijezde Mark Knight, Fernando Lagreca, Uner, Affkt, Agents of time, Marc Romboy! Festival u Kotoru na Trance bini ugostiće imena: Indra, Vertical mode, Electric Universe.

 

Predvodnik moderne evolucije dance kulture i  osnivač prestižne diskografske kuće Toolroom Record Mark Knight nastupiće u četvrtak 10. avgusta i u svom set zavrtjeti neke od planetarno popularnih numera kao što su “Downpipe“, “Good Times“ i “Devil Walking“. U karijeri dužoj od 10 godina sarađivao je sa kultnim imenima poput Carl Cox, Jeff Mils, Eric Prydz, a rad sa grupom Black Eyed Peas ne platinastom albumu „The-End“ donio mu je nominaciju za Grammy. Iste večeri za pultom će se naći i Urugvajac Fernando Lagreca.  S albumom "Control" nastupao je na festivalima poput ElectroSplash, BIME, The Warehouse i Dabadaba, a ovaj DJ mag je zasukao rukave i ove godine će nas obradovati setom koji obiluje novim tehno zvukom začinjenim orijentalnim elementima, oštrim notama i upadljivom ljepotom ritma.

Druga festivalska noć rezervisana je za neka od najbitnijih muzičkih imena iz nove generacije španske elektronske muzike. UNER će u petak 11. avgusta publiku Refresh festivala razgaliti setom koji obiluje trakama poput "Raw Sweat" i "Bassboot", nastalim pod etiketom poznate izdavačke kuće Diynamic. Ovaj muzičar je zavrijedio poštovanje muzičke industrije neospornim talentom i marljivim radom što je učinilo da njegova muzika krasi repertoare brojnih zvijezda poput Luciana, Carl Coxa, Laurenta Garniera. Iste večeri na glavnu binu će se popeti Marc Martinez Nadal, poznatiji kao AFFKT. "Sin hiljadu zvukova", kako ga mnogi nazivaju, Marc se posvetio životu sinteze, pa se u njegovom muzičkom izrazu mogu osjetiti spoj kulture, tradicije i modernosti.  Eksperimentišući sa aktuelnim melodijama pravi inovativne setove dopadljive publici sa svih meridijana.

Završnicu Refresha u subotu 12. avgusta obilježiće čuveni italijanski trio Agents Of Time i njemačka DJ zvijezda Marc Romboy. Za četiri godine, koliko postoji Agents Of Time, Andrea Di Ceglieo, Fedele Ladis i Luigi Tutola objavili su pregršt izdanja kojima su osvojili simpatije publike širom svijeta - od albuma “Spread The Word”, preko cijenjenog EP "Polina", singla"Lotus Flover", sve do numere "Obsidian", prepoznatljive kao izuzetne dance himne plesnih podijuma. Jedinstvenost i složenost zvučnog potpisa Agents of Time proizilazi iz moćne i originalne mješavine elektronskih, progresivnih, tehno i ambijentalnih momenata, a takav pristup muzici otvorio im je vrata velikih festivala kao što su DGTL, Sonar, BPM  i drugi.

Iste večeri za DJ pultom će se naći i Marc Romboy, osnivač izdavačke kuće "Le Petit Prince" i vlasnik šest sjajnih izdanja "Gemini", "Contrast", "Luna" i "Taiio", "Shades" i "Voiage de la planete". Njegovi nastupi u nekim od najprestižnijih svjetskih klubova poput Berghain, Vatergate, Rek i Fabric, dokaz su da će atmosferu na Refresh festivalu dovesti do usijanja.

Više nego zanimljivo biće i na Trance bini, gdje je za dobar provod prve večeri zaduženi tvorac nevjerovatnih melodija, čija je osnovna vodilja da podstiče kreativni duh i podiže atmosferu kod mladih ljudi, DJ Indie. Druge večeri na Trance bini očekuje nas nastup pionira psihodeličnog trensa izmiksovanog sa snagom progresivne muzike Vertical mode, dok će tvorci vanvremenskih albuma “One love” i “Cosmic experience” Electric Universe nastupiti u samoj završnici festivala u subotu 12. avgusta.

Ulaznice za sva tri dana festivala po promo cijeni od 19 eura u prodaji!.

“Ograničen broj ulaznica za za sva tri dana festivala po promotivnoj cijeni od 19 eura se mogu naći u svim većim mjestima i gradovima u Crnoj Gori posredstvom prodajne mreže "Gigstix". Spisak prodajnih mjesta se može pronaći na sajtu festivala www.refreshfestival.me”, poručuju organizatori.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније