Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

03. 08. 2017. 20:15   >>  19:45

BIJELO POLJE

Četvrti "Ušće fest” počinje 5. avgusta

U Bijelom Polju, na ušću Bistrice u Lim kod Voljavca, 5. avgusta počinje četvrti "Ušće fest”. Ova već tradicionalna muzička smotra okupiće više značajnih bendova sa prostora nekadašnje Jugoslavije, kao i mlada muzička imena sa domaće scene i regiona.

Među njima se izdvajaju Van Gogh, Teška indrustrija i Osvajači.

“Program ovogodišnjeg festivala garantuje uspjeh, i sigurno će i  ove godine opravdati očekivanja publike. Cilj je i da se, u budućnosti, Ušće kao lokalitet unaprijedi, i bude prostor gdje će se građani i porodice rado odmarati i uživati u ambijentu i sadržajima koji budu ponuđeni kroz razne organizacije", kaže menadžer festivala Vlado Čampar.

Muzičko druženje na Ušću i ove godine podržava Turistička organizcija Bijelo Polje.

"Na taj način želimo da pokažemo da  Bistrica ima velike turističke potencijale te da je pogodno mjesto i za ovakvu vrstu manifestacija”, kazala je direktorica Turističke organizacije Violeta Obradović.

Čampar je podsjetio, da je i ove godine obezbijeđen besplatan prevoz sa autobuske stanice do Voljavca, i zajedno sa policijom apeluju na građane da ne dolaze svojim autima, zbog ograničenog prostora za parkiranje.

Da će taj  kraj, osim večernjih časova kada su planirani koncerti  pomenutih sastava, biti gostima interesantan i tokom dana,  potrdudiće se  DJ. 

Pokrovitelji ovogodišnjeg "Ušće festa” su Opština Bijelo Polje i Turistička organizacija, tehnički organizator je NVO Respect, dok je generalni sponzor kompanija M:tel.

 

Vukoman Kljajević, Radio Crne Gore

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније