Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

Objavio: B.V.

06. 08. 2017. 09:10   >>  09:44 3

KONCERT ZA PAMĆENJE

Merlin pjevao tri sata u Ulcinju

Dino Merlin održao je spektakularni koncert za pamćenje na krcatoj Pearl plaži u Ulcinju.

 

Ovim nastupom, jedinim na plazi u sklopu turneje “Hotel Nacional”, oduševio je publiku koja je svaku njegovu pjesmu ispratila od početka do kraja.

Vulkan emocija izazvalo je izvodjenje pjesme “Deset mlađa”.

Dino je pozvao publiku da upaljenim telefonima i upaljačima pomognu Mjesecu i osvijetle noć.Izgledalo je kao da nebo gori, a obostrana ljubav i emocije , nijesu se mogle sakriti, saopštili su organizatori.

"Hvala vam što ste mi uljepšali  veče, što vidim toliko zaljubljenih i srećnih lica, ostanite uvijek takvi", poručio je Dino.

Pjevali su sinoć Dino i publika  kao jedno, skoro tri sata.

“Vjerni fanovi kao dokaz  ljubavi  Dina su obasipali brojnim sitnicama koje ljubav znače, a publiku je posebno razgalio izvođenjem ostatka koncerta sa plišanim srcem u ruci. Koncert ovog  muzičkog čarobnjaka  postavio  je  nove standarde za sve  buduće spektakle u Ulcinju”, poručuju organizatori.

Na plaži  Pearl večeras će nastupiti Lexington bend.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније