Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

[ Mina; Objavio: B.V. ]

11. 08. 2017. 10:05 >> 09:42

U NIKŠIĆU

Lejk fest počinje danas

Muzički festival Lake fest biće održan od danas do 13. avgusta u Nikšiću, a među izvođačima su Zabranjeno pušenje, Hladno pivo, Galija, Bad Copy, Neverne bebe i Kiril Džajkovski.

Nastupi pored jezera Krupac će sve tri noći početi u 19 sati. Cijena karte ostaće ista kao i prethodne godine – trodnevna karta koštaće 25, a jednodnevna deset eura.

Sedmi Lake fest otvoriće Mikrokozma, slijedi Buč Kesidi, Justins Johnson, Gomila nesklada, a nakon Zabranjenog pušenja i Hladnog piva nastupiće Band X – AC/DC tribute.

Bend Parampaščad sviraće prvi u subotu, drugog dana festivala, slijede OPG i GRU, Natali Dizdar, Galija, Bad Copy i francuski indie rock trio Talisco.

U nedjelju, osim Nevernih beba i Džajkovskog, nastupaju i Freedom, Porto-Morto, Pero Deformero, Mortal Kombat i Samostalni referenti,koji ćei zatvoriti festival.

Kamp je i ove godine besplatan.

Festival će, kako su saopštili organizatori, osim u duhu rok muzike, biti i u duhu ekologije.

Direktor festivala Predrag Zečević kazao je da će i ove godine biti organizovan prevoz iz Podgorice i nazad i apelovao na posjetioce da, zbog bezbjednosti, dođu organizovanim prevozom, umjesto svojim automobilima.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније