Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

Objavila M.L.B

15. 09. 2017. 13:30 >> 13:10

OTKAZALA KONCERT

Lejdi Gaga hospitalizovana

Američka pjevačica Lejdi Gaga hospitalizovana je zbog teških bolova uzrokovanih fibromialgijom.

Lejdi Gaga je zbog toga otkazala nastup na festivalu „Rok in Rio“ u Brazilu.

"Učinila bih sve za vas, ali sada moram da se pobrinem o svom tijelu“, napisala je pjevačica na Instagramu.

Tridesetjednogodišnja Lejdi Gaga otkrila je da boluje od fibromialgije, koju karakteriše dugotrajni, rasprostranjeni bol u mišićima i kostima, osetljivost pojedinih tačaka u mekim tkivima i izražena malaksalost i umor.

"Lejdi Gaga pati od teških fizičkih bolova koji utiču na njenu mogućnost da nastupa. Kao rezultat toga, morala je, nažalost, da otkaže nastup u petak u Brazilu. Pozdravlja sve obožavaoce i zahvaljuje im se na podršci i razumijevanju", naveli su njeni portparoli.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније