Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

Objavila F.R.

16. 10. 2017. 21:58 >> 21:28

U MARTU

"Exit" sprema festival na Jahorini

Festival "Exit" pokreće novi festival koji će iti održan od 15. do 18. marta iduće godine na planini Jahorini u BiH.

"Program festivala biće koncipiran kao dnevni i noćni, po formuli 2+2 koja je korišćena i za izuzetno uspješni `Sea Star` festival u Istri. Prvog dana festival će imati večernju žurku zagrijavanja, da bi naredna dva bio otvoren u svom punom kapacitetu i danju i noću, dok je četvrti dan rezervisan za dnevnu završnu žurku. Više informacija o novom festivalu, njegovom imenu, ali i imenima prvih izvođača, biće saopšteni uskoro, a prve ulaznice po najpovoljnijim, promotivnim cijenama biće dostupne i prije početka zimske sezone", objasnili su organizatori.

Kako su kazali, muzički festivali u planinskim centrima su u velikom usponu širom svijeta, a samo u Evropi je potražnja već premašila ponudu ovakvih događaja.

"Ovim je i Jahorina uvrštena među atraktivne destinacije u regionalnoj mreži festivala koje organizuje `Exit`, tim, čime se nastavlja povezivanje regiona kao osnova društvene misije`Exit` festivala, ali i dalje pozicioniranje regiona Jugoistočne Evrope kao jedne od najatraktivnijih destinacija za omladinski i festivalski turizam koji je u velikom usponu u svjetskim okvirima. Baš kao što je  `Exit` 2001. godine bio prvo masovno okupljanje mladih u regionu poslije sukoba iz devedesetih, tako i danas svi događaji u produkciji  `Exit` tima okupljaju ljude iz svih krajeva regiona, što posjetiocima iz ostalih djelova svijeta daje veoma posebnu atmosferu, onu koju su pojedini svjetski mediji nazvali " `Exit` magijom", saopštili su organizatori.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније