Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

04. 07. 2013. 15:39   >>  15:40

NAKON 10 GODINA

Bijonse i Džej Zi objavili novu pjesmu

Nakon velikog uspeha pjesme "Boni i Klajd" koju su izdali 2003, bračni par Bijonse i Džej Zi fanove iznenadili nastavkom - "Part II: On the run“.

 

Pjesma između ostalog, govori o kritikama koje su primali na svoj račun, kada su prvi put javno izjavili da su u vezi. Reper je otkrio i neke stihove u kojima kaže da se djevojka zaljubila u repera, koji joj ne garantuje sigurnost. Međutim, djevojka ne odustaje od njega i on odlučuje da se sa njom bori protiv svijeta zarad njihove ljubavi.

Čitav Džej Zijev novi album „Magna Carta...Holy Grail“, na kojem mu je pored Bijonse pomogao i Džastin Timberlejk, već danas mogu da kupe svi korisnici Samsung telefona koji imaju aplikaciju Magnacarta.

Ostatak svijeta moraće da sačeka do 9. jula kada je najavljeno zvanično objavljivanje albuma.

Spot za novu pjesmu još nije objavljen, ali je možete preslušati u nastavku:

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније