Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

05. 07. 2013. 20:07 >> 20:14

DANCE ARENA

EXIT: Premijerno Kerri Chandler i Guti

Publici Dance Arene ovogodišnjeg Exit festivala premijerno će se predstaviti Kerri ''Kaoz'' Chandler, Guti, ali i već poznati Dejan Milićević, Marko Milosavljević koji će nastupiti sa Leom Dobričić, Otto von Disko, Klaus, Sly, Somesan Adrian, Speedy, Fanatik, Schwabe i X - Coast i Marko Nastić koji će tradicionalno zatvoriti Dance Arenu, saopšteno je iz te organizacije.

Kerri ''Kaoz'' Chandler unosi soul u house muziku još od ranih devedesetih godina prošlog vijeka. Legenda, ikona, inspiracija, ključna figura i istinski pionir house-a su samo neki od pojmova kojima može da se opiše lik i jdelo ovog ambasadora 4/4 ritma koji svoje uticaje vuče iz odrastanja u porodici džez muzičara.

Guti, klasično obrazovani džez virtuoz i nacionalni rokenrol heroj u Argentini, rođen je u izričito muzičkoj porodici, među čijim članovima su i šefovi orkestra, saksofonisti i pijanisti. Znatiželjan i kreativan, Guti je svojom fuzijom elektronske muzike sa džez i latino korjenima postao jedan od najnaprednijih i najzanimljivijih producenata južnoameričke house scene. Trenutno, njegovu muziku možete pronaći u katalozima etiketa kao što su Supplement Facts, Crosstown Rebels i Wolf and Lamb kao i u plejlistama Carl Cox-a, Ricardo Villalobos-a, Loco Dice-a, Luciana, Marco Carole. Guti će na Dance areni imati LIVE nastup.

Scuba na žalost neće biti u prilici da izvede svoj live set 14. jula, na Exitu, usljed tehničkih problema, ali će nastupiti zajedno sa sjajnim George Fitzgeraldom u, po njihovim riječima, veoma posebnom back2back setu.

Na ovogodišnjem Exit-u uživaćemo u nesvakidašnjem b2b2b setu koji će izvesti dva kultna imena srpske elektronske scene zajedno sa mladom nadom iste – veterani beogradske škole bez kojih Dance Arena ne bi bila ista, Dejan Milićević i Marko Milosavljević, nastupiće sa Leom Dobričić, djevojkom koja je za kratko vrijeme uspjela da prikaže svoj talenat i za šta je dokaz i to što je trijumfovala na Burn Studios Residency takmičenju i osvojila rezidenturu u čuvenom klubu Privilege na Ibici.

Najuspješniji srpski DJ Marko Nastić ove godine predvodi domaću podršku rame uz rame sa vrhunskim svjetskim DJevima.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније