Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

Objavio: P.R. [ Beta ]

27. 12. 2017. 23:15   >>  22:44

FRANCUSKA PJEVAČICA

Frans Gal prebačena u bolnicu

Francuska pjevačica Frans Gal, veoma popularna 60-ih godina, prebačena je bolnicu zbog ozbiljne infekcije, prenio je danas list "20 minuta".

Pjevačica, koja ima 70 godina, primljena je još 19. decembra u američku bolnicu u Parizu i prema informacija drugih medija i dalje je na odjeljenju intenzivne njege.

Frans Gal već nekoliko godina ima zdravstvennih problema i rijetko se pojavljuje u javnosti.

Mediji su naveli da nije bila pristuna ni na sahrani nedavno preminulog pjevača Džonija Holideja s kojim je u duetu pjevala "Quelque chose de Tennessee".

Frans Gal je bila popularna 60-ih godina u zemljama francuskog govornog područja. Pobijedila je na takmičenju Pjesme Evrovizije 1965. sa pjesmom "Poupee de cire, poupee de son" kao predstavnica Luksemburga.

Poznata je po ljubavnim avanturama s pjevačima Klodom Fransoa i Žilijenom Klerom.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније