Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

[ Objavio: O.Z. ]

11. 01. 2018. 16:55   >>  16:25

NOVA ERA BINE

Ultimativna tehno postava na Dance Areni

Prošlog ljeta bina Egzit festivala Dance Arena novim izgledom je proslavila prvih 15 godina postojanja, a ove godine donijeće još mnoštvo inovacija, saopštili su organizatori.

"Ako se po jutru na Areni poznaje dan, onda ultimativna tehno postava u četvrtak na Areni najavljuje dosad najzvjezdaniju listu izvođača, ispisanu na novoj, još dužoj stranici sa kojom počinje idućih 15 godina. Čast da se u četvrtak, 12. jula, prvi na nju upišu svojim furioznim setovima imaće trenutno najveći svjetski tehno heroji", poručuju iz Egzit tima.

Prve večeri festivala nastupiće pionir i lider globalnog tehno pokreta Richie Hawtin, planetarno najmoćniji tehno par Adam Beyer i Ida Engberg, apsolutni simbol berlinske tehno scene Ben Klock, tehno zvijezda u najvećem usponu današnjice Amelie Lens, te zvanično najzapaženiji tehno talenat Anastasia Kristensen. Ovogodišnja regionalna podrška na Areni biće svjetski proslavljen Splićanin DJ Jock, dok će dosad najveću mašineriju na tvrđavi prvi pokrenuti mladi novosadski tandem Dušan Nikolić i Runy.

"Poslije dvije godine tokom kojih je širom svijeta predstavio svoj novi koncept "Close", izveden i na Exgztu 2016. godine, Richie Hawtin, jednako čuven i kao Plastikman, ovog puta na Arenu se vraća u jutarnjem terminu i to da lično zatvori ovaj, pravi decenijski tehno line-up! U nedavnom intervjuu, Richie je najavio da će napraviti pauzu od "live" nastupa, kako bi do juna spremio nastavak sa "Close 2.0" konceptom za koji se spekuliše da će biti izveden i na Egzit festivalu", najavili su organizatori.

Naveli su da će najveći tehno par svih vremena Adam Beyer i Ida Engberg, prvi put nastupiti zajedno na ovim prostorima i da će to biti izuzetno rijedak nastup koje čuvaju samo za izuzetne događaje kakvi su Coachella, Awakenings ili oboma veoma blizak Egzit.

"Sa troje djece i dvije ogromne karijere, nakon nedavnog vjenčanja, svjetski mediji su ih proglasili za "prvu tehno familiju", "najkul par na sceni" i druge kovanice, a svi su pisali o njihovom odlasku poslije vjenčanja pravo na podijum najpoznatijeg svjetskog kluba, berlinskog Berghaina. A upravo najveći simbol i vodeći heroj ovog tehno hrama dočekaće ih na Areni", piše u saopštenju.

EXIT Freedom 2018 - pet festivala u pet zemalja

Nakon što je EXIT Summer of Love prošlog ljeta okupio četiri festivala u nizu, EXIT Freedom 2018 biće još veći festivalski poduhvat, jer ga čini čak pet festivala u pet zemalja: EXIT, Festival 84, Sea Star, Revolution i Sea Dance.

"U toku je i velika praznična akcija gdje se uz EXIT ulaznicu po promo cijeni od samo 58 eura, samo do 15. januara dobijaju i ulaznice za ostala četiri festivala. Ulaznice su dostupne u mreži Gigstix Montenegro na 54 prodajna objekta "Tobacco S Press" u 23 grada Crne Gore, a na sajtu zvanične turističke agencije exittrip.org dostupni su i turistički paketi koji pored ulaznica, sadrže i opcije za smještaj i prevoz", navodi se u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније