Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

Objavila: M.L.B.

18. 01. 2018. 10:10   >>  09:38

NAGRADA U HOLANDIJI

EXIT najbolji festival Evrope

EXIT je zvanično najbolji festival Evrope, objavljeno je sinoć na dodjeli Evropskih festivalskih nagrada u Holandiji.

EXIT je pobijedio u glavnoj kategoriji u konkurenciji sa 350 festivala iz više od 35 zemalja, uz preko milion glasova publike i mišljenje stručnog žirija sastavljenog od najeminentnijih ljudi svjetske muzičke industrije.

Exitovi festivali bili su u finalu u šest kategorija, a sam EXIT u tri kategorije, uključujući i osvojenu glavnu nagradu za najbolji veliki evropski festival, te najboljeg festivalskog organizatora u Evropi i nagradu "Take a Stand" za društveni aktivizam!

Osnivač EXIT festivala Dušan Kovačević izjavio je da je to nevjerovatan uspjeh, nakon samo četiri godine ponovo osvojiti najvažniju festivalsku nagradu.

"Nagrada Exitu je priznanje i za Sea Dance, koji je četvrtu godinu za redom ušao u najboljih deset evropskih festivala u svojoj kategoriji, u kojoj je 2015. i pobijedio. Izuzetna je godina iza nas, a u ovoj pred nama su još veći planovi koje će sad biti puno lakše pretvoriti u stvarnost!", kazao je Kovačević.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније