Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

Objavio: P.R. [ Beta ]

04. 02. 2018. 21:29 >> 22:51

NAJAVILA SUPER BOUL

Džej Lo pjevala pjesme Prinsa

Pjevačica Dženifer Lopez izvela je sinoć pjesme muzičara Prinsa na koncertu u Mineapolisu kojim je najavljen Super boul (Super Bowl) i prikupljen novac za žrtve uragana Marija u Portoriku.

Dženifer Lopez je na koncertu pod nazivom "DIRECTV NOW Super Saturday Night", pored obrada pjesama Prinsa kao što su "When Doves Cry" i "Darling Nikki", izvela i svoje pjesme među kojima su "I'm Real" i "Love Don't Cost a Thing".

Ona je sinoć, takođe, obilježila godišnjicu zabavljanja sa partnerom, nekadašnjom bejzbol zvijezdom, Aleksom Rodrigezom, prenijela je agencija AP.

Garderobu je tokom skoro dvočasovnog koncerta promijenila najmanje sedam puta, a nastup je završila pjesmom "Let's Get Loud", uz plesače i pirotehničke efekte.

Finalna utakmica profesionalne lige američkog fudbala biće održana danas.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније