Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

17. 07. 2013. 08:30 >> 08:30
1

IPAK

Tina Tarner stala na ludi kamen

Tina Tarner (73) i njen 17 godina mlađi partner Ervin Bah vjenčali su se prije nekoliko dana na građanskoj ceremoniji na obali Ciriškog jezera.

 

Par će, kako pišu švajcarske novine, proslaviti vjenčanje budističkim obredom iduće nedjelje u prisustvu 120 zvanica, među kojima će biti Dejvid Bouvi, Eros Ramacoti, Šade i Opra Vinfri.

Svi gosti su zamoljeni da dođu obučeni u bijelo, dok će Tina nositi vjenčanicu koju je dizajnirao Armani.

Par se upoznao 1986, tokom Tinine turneje u Njemačkoj. Pjevačica je dugo govorila da se više nikada neće udavati poslije Ikea Tarnera s kojim je bila 14 godina u braku, a od kog se razvela 1976. zbog konstantnog zlostavljanja.

Legendarna pjevačica povukla se s muzičke scene poslije turneje 2009. i pet decenija uspješne karijere.U Švajcarskoj živi od 1995, a početkom godine je dobila i švajcarsko državljanstvo.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније