Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

17. 07. 2013. 15:55 >> 16:04

KRUPAC

U petak počinje Lake fest

Na nikšićkom jezeru Krupac u petak će početi treći Lejk fest, koji će tokom tri festivalska dana okupiti oko 20 izvođača.

Muzički festival počeće, kako je najavljeno, u 19 sati, nastupom benda Six pack, a tokom prvog dana Festa nastupiće i bendovi Neozbiljni pesimisti i Deca loših muzičara. Od 22 sata i 30 minuta nastupiće Goblini, a nakon njih, Hladno pivo i Goribor.

U subotu se očekuje nastup bendova Skroz, Postopar tripper, Obojeni program, Disciplin a kitschme, Pozdrav Azri i Let 3.

Na festivalu će u nedjelju nastupiti Iskaz & Marchelo, Atheist rap, Eyesburn, Plejboj i Bajaga i instruktori. Festival će zatvoriti Bad copy.

Dnevna karta košta deset eura, dok je cijena trodnevne ulaznice 25 eura.

Tokom trajanja festivala, biće organizovane posebne linije koje će prevoziti posjetioce do Krupca, a biće organizovan i prevoz do Podgorice.

Posjetioci festivala, osim smještaja u hotelima, hostelima i privatnim sobama, moći će da koriste i festivalski kamp i moto kamp. Kamp se nalazi u liniji sa koncertnim prostorom.

Smještaj je besplatan, ali je potrebno da kamperi ponesu svoju opremu. U kampu će biti postavljeni tuševi i WC kabine, kao i šank na kome se može kupiti piće i hrana.

Izvođači iz regiona imaće priliku da se i ove godine predstave na Festu nastupima na bini u kampu. Nastupi na toj pozornici sva tri dana festivala u Nikšiću, od 19. do 21. jula, trajaće od 13 do 17 sati, a dnevno će nastupiti po pet sastava.

(MINA)

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније